Hišni sejem v trgovini VODOTERM

Hišni sejem v trgovini VODOTERM

HIŠNI SEJEM VODOTERM

V četrtek 7. oktobra vljudno vabljeni v trgovino Vodoterm, v Radomlje, kjer se bo ves dan odvijal tradicionalni jesenski hišni sejem!

Predstavili vam bomo naš pester prodajni program s poudarkom na aktualnih vsebinah in novostih. Mogoč bo ogled in prikaz delovanja naprav s področja ogrevanja, vodovoda, hlajenja, in prezračevanja. Pričakala vas bo ekipa strokovnjakov, ki vam bo nudila tehnično razlago ter zaupala praktične nasvete pri nakupu in uporabi naprav z omenjenih področij. 

PREDSTAVILI VAM BOMO

Strokovni svetovalci vam bodo predstavili plinske peči, toplotne črpalke, kotle na lesno biomaso, klimatske naprave, naprave za mehčanje vode in filtre in še mnogo drugih izdelkov našega širokega asortimana. Omenjene naprave so rezultat dolgoletnih izkušenj in razvoja priznanih svetovnih proizvajalcev kot so npr.:

  • DE DIETRICH
  • STIEBEL ELTRON
  • WINDHAGER
  • PANASONIC
  • BWT…

Izdelke naštetih proizvajalcev odlikujejo inovativne rešitve, vrhunska kvaliteta, zanesljivo delovanje, napredno upravljanje, uporabniku prijazna uporaba ter ekološka primernost. 

SPOZNAJTE PANASONIC

V okviru hišnega sejma, vam bomo predstavili toplotne črpalke in klimatske naprave našega novega partnerja – japonske multinacionalke PANASONIC!

Od ustanovitve podjetja leta 1918 se v podjetju Panasonic trudijo strankam nuditi boljše življenje, »ljudje« so vedno v središču njihovih dejavnosti, te pa se osredotočajo na »življenja ljudi«. S korakom naprej, ki temelji na lastni inovativni tehnologiji in gradi na japonski tradiciji nadzora kakovosti brez kompromisov, zagotavljajo široko raznolikost kakovostnih izdelkov, sistemov in storitev za vsestransko uporabo. Z uporabo njihovih naprav v naših domovih, prodajalnah, restavracijah, hotelih itd. nam ponujajo novo vrednost za boljše življenje in vsaki posamezni stranki pomagajo uresničiti boljše življenje po načelu »A Better Life, A Better World«.

Na hišnem sejmu bo navzoč predstavnik korporacije Panasonic, ki vam bo podal vse kredibilne informacije ter vam v živo pokazal naprave in rešitve, ki jih ponujajo. 

PANASONIC PROMOCIJSKA NAGRADA!

Monterji strojnih inštalacij, ki nas boste obiskali na dan Panasonica v naši trgovini, boste s strani predstavnika Panasonica prejeli voucher (en voucher na osebo) za brezplačen wi-fi vmesnik CZ-TAW1 (vrednost brez DDV 199€). 

Voucher, ki ga boste prejeli, lahko uveljavite do 28.2.2022. 

 

Vabljeni torej v četrtek, 7. oktobra, na sedež podjetja Vodoterm  - Škrjančevo 8 v Radomljah! 

Veseli bomo vašega obiska.

Ekipa Vodoterm, Veto Group