Japonska multinacionalka Panasonic - novi poslovni partner Veto Group

Japonska multinacionalka Panasonic - novi poslovni partner Veto Group

Japonska multinacionalka PANASONIC - novi poslovni partner Veto Group! 

Z veseljem vas obveščamo o pričetku sodelovanja s svetovno priznano multinacionalko Panasonic. S sklenitvijo medsebojnega dogovora se nadejamo uspešnega poslovnega sodelovanja, ki bo združenju Veto Group zagotovo pripomoglo k še večji konkurenčnosti na trgu. 

Izjemno pester in kakovosten prodajni program Veto Group tako po novem dopolnjujejo naprave in izdelki za ogrevanje in klimatizacijo svetovno uveljavljenega proizvajalca, ki slovi po visoko kakovostnih in zanesljivih izdelkih.

Od ustanovitve podjetja leta 1918 se v podjetju Panasonic trudijo strankam nuditi boljše življenje, »ljudje« so vedno v središču njihovih dejavnosti, te pa se osredotočajo na »življenja ljudi«. S korakom naprej, ki temelji na lastni inovativni tehnologiji in gradi na japonski tradiciji nadzora kakovosti brez kompromisov, zagotavljajo široko raznolikost kakovostnih izdelkov, sistemov in storitev za vsestransko uporabo. Z uporabo njihovih naprav v naših domovih, prodajalnah, restavracijah, hotelih itd. nam ponujajo novo vrednost za boljše življenje in vsaki posamezni stranki pomagajo uresničiti boljše življenje po načelu »A Better Life, A Better World«.

Panasonic vstopa v naš prodajni asortimant z naslednjimi programi za osebno in profesionalno uporabo:

  • Toplotne črpalke
  • Klima naprave
  • VRF sistemi (Variable Refrigerant Flow)
  • Hlajenje s kondenzacijskimi enotami z naravnim hladilnim sredstvom CO2 
  • Hladilni agregati (ECOi, ECOi-W…)
  • Ventilatorski konvektorji PAW

Potrebujete nasvet strokovnjaka?

Naši svetovalci so vam na voljo za vaša vprašanja.