Kopalniški radiator Richmond ponovno na zalogi

Kopalniški radiator Richmond ponovno na zalogi

KOPALNIŠKI RADIATOR RICHMOND PONOVNO NA ZALOGI! 

V današnjem času so dobavni roki daljši, problemi z dobavo izdelkov obstajajo. Tega se verjetno zavedamo vsi.

Tudi v Veto Group se dnevno spopadamo z nepredvidljivimi dobavnimi roki in rešujemo vsakodnevne izzive, v želji, da bi pravočasno dobavili izdelke in naprave, ki jih naše stranke potrebujete.

Vendar, ni vse tako črno. Za vas imamo pozitivno novico. V Veto Group imamo ponovno na zalogi lansko leto najbolj prodajan model kopalniškega radiatorja DL RADIATORS: RICHMOND ANTRACIT.

TOPLOVODNI KOPALNIŠKI CEVNI RADIATOR RICHMOND (177 – 1113 W) JE:

 • Na voljo v ANTRACIT barvi;
 • Na voljo v ravni obliki – ravne cevi;
 • Na voljo s spodnjim priklopom (standardni priklop)
 • Mogoče kupiti z električnim grelcem (opcijsko)
 • Na voljo v višinah: 1186, 1546 in 1726 mm
 • Na voljo v širinah: 400, 450, 500, 550, 600 in 750 mm

ZAKAJ JE KOPALNIŠKI RADIATOR RICHMOND TAKO ISKAN?

Med slovenskimi uporabniki je kopalniški radiator Richmond najbolj priljubljen model kopalniških radiatorjev proizvajalca DL Radiators. Na voljo je v toplovodni izvedbi, vezan na centralno ogrevanje ter tudi v električni izvedbi. 

Richmond je kopalniški cevni radiator ali radiator lestev, saj je zanj značilna oblika lestve z razmikom posameznih cevi, ki omogočajo obešanje in sušenje brisač ter drugih kosov oblek.

Radiator Richmond se ponaša z odličnimi lastnostmi, glavne si lahko preberete spodaj.

 • Ima najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.
 • Ponuja največji izbor dimenzij v Sloveniji in s tem omogoča maksimalno prilagoditev vašemu razpoložljivemu prostoru.
 • Je nanj mogoča vgradnja digitalnega elektro grelca. Raznorazne nastavitve kot npr. tedenska programska ura, počitniški program, zaščita za otroke itd…vaše udobje in varnost povzdignejo še na višji nivo.
 • Je estetsko prefinjen model radiatorja, ki lahko obogati tudi druge prostore in okolja, kot npr. hodnik, bivalni prostor, pralnico, kuhinjo, restavracijo, bar in trendovski klub ali katerikoli prostor, kjer želite večjo raven udobja. Za vaše dobro počutje.  
 • Prepletanje tehnike in estetike. Kopalniški radiator Richmond v ANTRACIT barvi je modern radiator, ki je po izgledu celo manj podoben delu sistema ogrevanja in s svojim dizajnom postane dekorativni element v našem bivanjskem prostoru.
 • Sodi med najkakovostnejše pločevinaste radiatorje evropske proizvodnje. Proizvajalec DL Radiators namreč že od leta 1985 proizvaja radiatorje najvišje kakovosti. Radiatorji iz certificiranega in kakovostnega nerjavečega jekla se danes proizvajajo v dveh najsodobnejših proizvodnih linijah v Italiji.

15 LET GARANCIJE PROIZVAJALCA DL RADIATORS!

Radiatorji DL Radiators izpolnjujejo vse tehnične, funkcionalne in estetske zahteve končnega uporabnika. Navdušili vas bodo z izdelano obliko in prepričali z dolgo življenjsko dobo. Kakovost je zagotovljena z garancijo! 15 letna garancija na kopalniški radiator Richmond ter tudi vse ostale toplovodne kopalniške radiatorje proizvajalca DL Radiators je prav gotovo jamstvo za obljubljeno kakovost.

TRENUTNE RAZMERE NA TRGU NE OBLJUBLJAJO STABILNIH CEN RADIATORJEV V BODOČE

V mesecu novembru vam lahko zagotavljamo, da se cene radiatorjev ne bodo povišale. Kako pa bodo trenutne razmere ter globalni trend naraščanja cen določal ponudbo radiatorjev kasneje, žal ne moremo napovedati. Zato z naročilom ne odlašajte. 

Potrebujete dodatne informacije ali želite ponudbo za Richmond radiator za vašo kopalnico oz. vaš prostor? POŠLJITE POVPRAŠEVANJE.