NOVO: BWT Best Water Technology

NOVO: BWT Best Water Technology

NOVO: BWT  - Best Water Technology (najboljša vodna tehnologija)

V želji, da našim strankam ponudimo najboljše, smo se letos povezali s svetovno vodilnim proizvajalcem filtrov in sistemov za upravljanje z vodo, podjetjem BWT. 

BWT je podjetje z dolgoletno tradicijo in bogatimi izkušnjami na področju filtracije vode, njenega čiščenja in procesov obdelave.

Zgodovina podjetja sega v leto 1823, ko je bilo v Nemčiji ustanovljena manjša družinska kemična tovarna. Danes se sedež podjetja nahaja v avstrijskem mestu Mondsee, R&D oddelki korporacije pa se nahajajo tudi v Franciji, Nemčiji, Švici in Rusiji. BWT zaposluje preko 4.000 oseb in je prisotno v več kot 80-ih državah po vsem svetu.

BWT s pestro ponudbo izdelkov zagotavlja rešitve za vsako zahtevo upravljanja z vodo - bodisi to na dovodu vode v stavbo (točka vstopa) bodisi na izteku preko armature (točka uporabe). Njihovi inovativni izdelki in tehnologije nudijo široko paleto aplikacij, ki zadovoljujejo potrebe po kakovosti vode zasebnih gospodinjstev, industrije, javnih objektov, bazenov, hotelov, gostinstva in bolnišnic. Celotni razvojni proces in proizvodnja BWT izdelkov se odvija, upoštevajoč zavedanje o ranljivosti našega planeta in ob maksimalnem varovanju vodnih virov.

Iz široke palete izdelkov, smo za vas izbrali dva tehnološko napredna in v praksi izredno uporabna BWT izdelka:  

MEHANSKI VODNI FILTER E1 

Mehanski vodni filter za sanitarno vodo E1 se namesti na točko vstopa vode v objekt in ščiti celotni hišni vodovodni sistem pred tujki in zmanjšuje tveganje pred razvojem plesni in bakterij v sistemu. 

Poglejte VIDEO.

NAPRAVA ZA POLNJENJE OGREVALNEGA SISTEMA MOVE POWER

BWT je prvo podjetje na svetu, ki je razvilo napravo, ki zagotavlja popolno ogrevalno vodo brez kemičnih dodatkov. Voda za polnjenje in dolivanje ogrevalnega sistema je z uporabo izdelka BWT Move Power prečiščena, demineralizirana in zato optimalno obdelana, brez uporabe kemičnih dodatkov.

Pomembne koristi, ki jih posamezno gospodinjstvo s tem dobi so:

  • Manj vodnega kamna, blata, plina in korozije v ogrevalnem sistemu
  • Celoten ogrevalni sistem je zaščiten pred poškodbami
  • Učinkovito ogrevanje in nižji stroški ogrevanja
  • Podaljšana življenjska doba ogrevalnega sistema
  • Zajamčeni garancijski zahtevki proizvajalcev ogrevanja

 

Prelistajte KATALOG.

Potrebujete nasvet strokovnjaka?

Naši svetovalci so vam na voljo za vaša vprašanja.