NOVO: kopalniški radiatorji VSELECT

NOVO: kopalniški radiatorji VSELECT

NOVO: kopalniški radiatorji VSELECT

Razvoj lastne blagovne znamke Vselect

V želji, da našim strankam ponudimo kar največjo izbiro kakovostnih izdelkov po konkurenčnih cenah, v Veto Group že vrsto let nudimo skrbno izbrane izdelke pod lastno trgovsko blagovno znamko Vselect. Dosedanja ponudba izdelkov blagovne znamke Vselect je obsegala predvsem:

  • Inštalacijski material, kot so npr. plošče za talno ogrevanje, cevi za talno ogrevanje, razdelilci za talno ogrevanje, kroglični ventili, razdelilne omarice, črpalčni seti, varnostni in servisni ventili, hidravlični moduli itd.
  • Zalogovnike ogrevalne in hladilne vode, grelnike sanitarne vode, kombinirane hranilnike za ogrevalno vodo ter pripravo tople sanitarne vode itd.

Ponudba Vselect izdelkov se stalno razvija in dopolnjuje, razvoj pa temelji na politiki kakovosti in visokemu merilu pri razmerju med ceno in kakovostjo. 

Novo v ponudbi: kopalniški radiatorji Vselect

Tako vas z veseljem obveščamo, da po novem široko ponudbo Vselect izdelkov dopolnjujejo tudi Vselect kopalniški radiatorji. 

Varčni radiatorji Vselect prepričajo s tehničnimi karakteristikami, natančno izvedbo, uporabnostjo in sodobnim klasičnim izgledom.
Zanesljivo delovanje in kakovost radiatorjev Vselect je zagotovljena tudi s 5 letno garancijo!

V želji, da zadovoljimo želje in potrebe naših strank, smo široki ponudbi kopalniških radiatorjev različnih proizvajalcev tako sedaj dodali še:

  1. Vselect kopalniške radiatorje Standard (329 - 1018 W)
    Klasični radiator lojtrica je na voljo v dveh oblikah, in sicer v ravni ali ovalni izvedbi.
  2. Vselect kopalniške radiatorje Premium (394 - 1536 W)
    Premium radiator je na voljo v ovalni izvedbi, obenem pa ima stranske cevi v obliki trapeza. 

Vsi Vselect radiatorji so na voljo v beli, antracit črni, peskani beli ali barvi, ki je prikazana na barvni lestvici. Na voljo so v različnih širinah in višinah, opcijsko tudi z električni grelcem.

Več informacij: 

 

Potrebujete nasvet strokovnjaka?

Naši svetovalci so vam na voljo za vaša vprašanja.