Novo na zalogi: Inox navojni fitingi

Novo na zalogi: Inox navojni fitingi

Novo na zalogi: Inox navojni fitingi 


Obveščamo vas, da smo police Veto Group trgovin dopolnili z INOX NAVOJNIMI FITINGI. 

Navojni fitingi iz nerjavečega materiala za vijačenje se lahko uporabljajo v sistemih za pitno vodo, ogrevanje in hlajenje (baker, inox, ogljikovo jeklo).

Na zalogi so na voljo predvsem navojni ventili, kolena, R kosi, T kosi reducirni, navoji in navojne reducirke, cevni navojni nastavki, objemke itd. v velikosti od ¼ '' do 1''. Po naročilu so na voljo tudi inox izdelki večjih dimenzij.

Nerjeveče jeklo inox že od nekdaj velja za kralja med kovinami zaradi svoje trdote in obstojnosti na rjo. V preteklosti je bila ta kovina tudi po svoji visoki ceni nad vsemi ostalimi kovinami in le redki so si jo lahko privoščili oz. so jo uporabljali samo za posebne namene v specifičnem okolju.

Danes se nerjeveče jeklo masovno proizvaja po celem svetu in je posledično tudi cenovno primerljiv oz. celo ugodnejši od ostali kovin.

Ta material je posebej znan po svoji trdnosti in elastičnosti in je primeren za industrijske objekte (inštalaterji in vzdrževalci) ter tudi domačo rabo (fizične osebe). Čedalje bolj priljubljen je zaradi lažjega dela pri polaganju inštalacij, saj je po svoji teži lažji od železa, pocinkanega materiala, ... Primeren je za različne medije kot npr: voda (kvaliteta 304L), kemikalije, razne odplake odpadnih voda,... (agresivni mediji - kvaliteta 316L).

Več informacij o INOX NAVOJNIH FITINGIH pridobite preko e-pošte info@veto.si in pri svetovalcu v vam najbližji trgovini Veto Group.

Potrebujete več informacij ali nasvet strokovnjaka?

Naši svetovalci so vam na voljo za vaša vprašanja.