NOVO: Tiemme magnetni filtri

NOVO: Tiemme magnetni filtri

NOVO: magnetni filter TIEMME 

Italijansko podjetje Tiemme je eden izmed vodilnih proizvajalcev fitingov, razdelilnih cevi, ventilov in sanitarnih armatur ter tudi pip za plinske, ogrevalne, hladilne in solarne sisteme.

Novost v trgovinah Veto Group so Tiemme magnetni filtri DN25 in DN20.

Tiemme magnetni filtri so namenjeni za odstranjevanje nečistoč, kot so delci peska in rje, ki so prisotni v ogrevalnih in hladilnih sistemih. Z uporabo magnetnih filtrov Tiemme se življenjska doba ogrevalnih in hladilnih sistemov podaljša, obenem pa filter ščiti pred poškodbami ostale vgrajene elemente sistema, kot so npr. obtočne črpalke, toplotni izmenjevalci itd. Med delovanjem neprekinjen pretok tekočine skozi filter omogoča postopoma odstranjevanje delcev.

Magnetni filter Tiemme ima za razliko od podobnih filtrov drugih proizvajalcev, dodatno že vgrajeno filtritno mrežico 500 μm ter priloženo 800 μm. Namen 500 μm mrežice je, da jo uporabimo za pranje sistema potem pa jo zamenjamo s standardno 800 μm. 

Filter Tiemme ima odličen magnet moči 14.000 Gauss-ov in zagotavlja trojno filtracijo: ciklonsko, magnetno in preko filtrirne mrežice.

Tiemme izdelki so enostavni za uporabo, obenem pa slovijo po ODLIČNEM RAZMERJU CENA/KVALITETA.

Preglejte: Tehnična navodila

Več informacij pridobite v vseh trgovinah Veto Group in na elektronskem naslovu info@veto.si. 

Potrebujete nasvet strokovnjaka?

Naši svetovalci so vam na voljo za vaša vprašanja.