Pravočasno poskrbite za ustrezno hlajenje vaših prostorov

Pravočasno poskrbite za ustrezno hlajenje vaših prostorov

Pravočasno poskrbite za ustrezno hlajenje vaših prostorov 

Pred nami so topli dnevi in strokovnjaki napovedujejo dolgo vroče poletje – če iščete rešitev za hlajenje vašega doma ali podjetja, je sedaj zadnji trenutek za razmislek in izbiro primerne klimatske naprave.

Najpogosteje se vgrajujejo stenske split klimatske naprave, ki so sestavljene iz zunanje in notranje enote. Poleg funkcije hlajenja, sodobne klimatske naprave tudi ogrevajo ter razvlažujejo zrak. Na trgu pa obstaja tudi klima, ki namenja posebno pozornost tudi čistemu zraku v prostoru, saj s svojo posebno tehnologijo omogoča in ohranja zrak čistejši.
Takšna je klimatska naprava Etherea proizvajalca Panasonic, ki sodi v premium razred. Stilsko dovršena klima je dobavljiva v šestih različnih močeh od 2,05 kilovata do 7,10 kilovata.

Tehnologija nanoe™X: izboljšana zaščita 24/7

Pametna Etherea je opremljena s tehnologijo nanoe™X, ki prostoru ponuja zaščito 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Hidroksilni radikali lahko v naravnem okolju zavirajo 5 tipov onesnaževal, med katerimi so tudi razni virusi in bakterije, prav tako neprijetne vonjave. Tehnologija nanoe™X lahko te neverjetne prednosti hidroksilnih radikalov prenese v notranjost, kar ohranja čistejši in prijetnejši prostor. 

Izjemna učinkovitost in tiho delovanje 

Etherea se lahko pohvali z vrhunsko izdelavo, številnimi funkcijami in detajli, ki napravo uvrščajo med najboljše na trgu. Tako pri hlajenju, kot pri ogrevanju sodi v A+++ energijski razred, deluje izjemno tiho (le 19dB(A)), s čimer zagotavlja najvišjo raven udobja. Etherea je prav tako opremljena z inverterskim kompresorjem ter s hladilnim plinom R32, kar prispeva k manjšem vplivu na okolje. 

Enote so na voljo v sistemu single in multi-split. Pri single oziroma samostojnem split sistemu gre za povezavo ene notranje in ene zunanje enote. Medtem pa je sistem multi-split primeren za vgradnjo v več kot le en prostor, pri čimer je ena zunanja enota lahko povezana s petimi notranjimi enotami.

Elegantna barva in oblika za vsak interior 

Inverterska klima naprava Etherea Panasonic je bila oblikovana, da se zlije v vsak, še tako stilsko dovršen dom. Nova grafitno siva se pridružuje enotam v srebrni in mat snežno beli barvi, kar omogoča večjo izbiro glede na umeščanje v prostor. Stenska klima visoke kakovosti ima eleganten dizajn, saj je široka le 870 milimetrov, in je bila skrbno načrtovana za čim enostavnejšo vgradnjo ter vzdrževanje. Prav tako je k vsaki enoti dodan še minimalistični daljinski upravljalnik, ki je enostaven za uporabo in zaradi estetskega oblikovanja ponuja udoben oprijem. 

Napredno pametno upravljanje in glasovna pomoč

Etherea preko vgrajenega Wi-fi omrežja omogoča pametno upravljanje naprave in glasovni ukaz. Enota je združljiva s Panasonicovo aplikacijo Comfort Cloud, ki je zasnovana za enostavno upravljanje vseh funkcij sistema preko pametne naprave (mobilni telefon, tablica ipd.). Klimatsko napravo Etherea lahko preko aplikacije Comfort Cloud prav tako povežemo z drugimi vodilnimi glasovnimi asistenti na tržišču in tako še bolj optimiziramo standard klimatiziranja, brez da bi mignili s prstom. 

Pridobite VEČ INFORMACIJ o klima napravi Etherea PANASONIC

Potrebujete nasvet strokovnjaka?

Več informacij o klimi Etherea Panasonic in drugih klimatskih napravah za dom in službo pridobite TUKAJ.
V kolikor želite, vam strokovno svetujemo in predlagamo najboljšo opcijo hlajenja vaših prostorov.