Spoznajte edinstveno mobilno napravo za polnjenje sistemske ogrevalne vode

Spoznajte edinstveno mobilno napravo za polnjenje sistemske ogrevalne vode

Spoznajte edinstveno mobilno napravo za polnjenje sistemske ogrevalne vode.

AQA THERM MOVE POWER po novem na voljo tudi za izposojo! 

 

AQA THERM MOVE POWER je okolju prijazen in varčen sistem za polnjenje in dopolnjevanje sistemske ogrevalne in hladilne vode.

Proizvajalec BWT je prvo podjetje na svetu, ki je razvilo napravo, ki s postopkom reverzne osmoze zagotavlja popolno ogrevalno vodo brez kemičnih dodatkov. Voda za polnjenje in dolivanje ogrevalnega sistema je z uporabo izdelka AQA THERM MOVE POWER prečiščena, demineralizirana in zato optimalno obdelana, brez uporabe kemičnih dodatkov. Pomembne koristi, ki jih posamezno gospodinjstvo s tem dobi so:

  • Manj vodnega kamna, blata, plina in korozije v ogrevalnem sistemu
  • Celoten ogrevalni sistem ščiti pred poškodbami
  • Učinkovito ogrevanje in nižji stroški ogrevanja
  • Podaljšana življenjska doba ogrevalnega sistema
  • Zajamčeni garancijski zahtevki proizvajalcev ogrevalnih naprav - ogrevalna voda je napolnjena po navodilih proizvajalca

POPOLNOMA PREČIŠČENA VODA

Kakovost vode je neodvisna od parametrov vode iz lokalnega vodovodnega omrežja. Naprava zagotavlja neprekinjen nadzor. Pri spremembi v °dH in preseganju prevodnosti (80 ali 120 μS/cm) se na zaslonu izpiše alarm. Kakovost proizvedene vode je v skladu s standardoma VDI 2035 in ÖNORM H5195-1.  

ZMOGLJIVOST

AQA THERM MOVE POWER je visoko učinkovit: zmogljivost do 360l/h vode s kapaciteto 80.000 litrov z enim kompletom vložkov! Neprekinjeno delovanje 24/7 tudi pri visoki temperaturi okolja, zahvaljajoč inteligentnemu prezračevalnemu sistemu. Samodejni START/STOP glede na nastavitev minimalnega in maksimalnega tlaka napravo naredi popolnoma neodvisno. V primeru potrebe po večji količini polnilne vode lahko vzporedno nastavite dve ali več AQA THERM MOVE POWER naprav.

TRAJNOSTNI ODNOS DO NARAVE

Današnji priznani proizvajalci ogrevalnih naprav zahtevajo kakovostno pripravo sistemske ogrevalne vode. Prav naprava AQA THERM MOVE POWER zagotavlja najvišje standarde pri pripravi sistemske vode, saj zagotavlja prečiščeno vodo na najbolj gospodaren in do naravnih virov prijazen način. Npr. en komplet vložkov prihrani čas vzdrževanja (40 do 60 menjav) in ogromne stroške za 1.000 litrov dezinfekcijske smole. Omogoča učinkovito delovanje brez kemičnih dodatkov. Naprava deluje skladno z vsemi zahtevami, ki privarčujejo čas pri delu – varujejo uporabnika – varujejo kakovost vode.

MOBILNOST

Mobilna naprava ima kompakten dizajn, je lahka, za lažje manevriranje po stopnicah pa ima tudi transportna koleščka. Naprava je opremljena z integriranim zaslonom in štirimi funkcijskimi gumbi. Zaslon daje uporabniku hiter pregled vseh parametrov izdelka. Funkcionalnost naprave je še dodatno izboljšana z aplikacijo BWT RO, ki jo lahko prenesete v mobilno napravo. Aplikacija ponuja pameten nadzor nad delovanjem naprave.

NAJEM NAPRAVE MOGOČ V VSEH TRGOVINAH VETO GROUP

Po novem si napravo lahko tudi izposodite. Cena najema je od 50 eur/dan. Povprašajte v trgovinah Veto Group!

KORISTNE POVEZAVE

Potrebujete nasvet strokovnjaka?

Naši svetovalci so vam na voljo za vaša vprašanja.