Trgovina Eltron vas 19. oktobra vabi na predstavitev PANASONIC

Trgovina Eltron vas 19. oktobra vabi na predstavitev PANASONIC

SPOZNAJTE PANASONIC

V torek, 19.oktobra, vljudno vabljeni v trgovino Eltron, v Kranj, kjer  vam bomo predstavili toplotne črpalke in klimatske naprave našega novega partnerja – japonske multinacionalke PANASONIC!

Od ustanovitve podjetja leta 1918 se v podjetju Panasonic trudijo strankam nuditi boljše življenje, »ljudje« so vedno v središču njihovih dejavnosti, te pa se osredotočajo na »življenja ljudi«. S korakom naprej, ki temelji na lastni inovativni tehnologiji in gradi na japonski tradiciji nadzora kakovosti brez kompromisov, zagotavljajo široko raznolikost kakovostnih izdelkov, sistemov in storitev za vsestransko uporabo. Z uporabo njihovih naprav v naših domovih, prodajalnah, restavracijah, hotelih itd. nam ponujajo novo vrednost za boljše življenje in vsaki posamezni stranki pomagajo uresničiti boljše življenje po načelu »A Better Life, A Better World«.

V trgovini bo navzoč predstavnik korporacije Panasonic, ki vam bo podal vse kredibilne informacije ter vam v živo pokazal naprave in rešitve, ki jih ponujajo. 

DVE PANASONIC PROMOCIJSKI AKCIJI S PRIVLAČNIMI NAGRADAMI!

Panasonic je pripravil dve promocijski akciji namenjeni vsem monterjem strojnih inštalacij. Čakajo vas privlačne nagrade.

1. Monterji strojnih inštalacij, ki nas boste obiskali na dan Panasonica v naši trgovini, boste s strani predstavnika Panasonica prejeli voucher (en voucher na osebo) za brezplačen wi-fi vmesnik CZ-TAW1 (vrednost brez DDV 199€). 

 Voucher, ki ga boste prejeli, lahko uveljavite do 28.2.2022. 

2. Point promotion katere podrobnosti si lahko ogledate tukaj: Promocije (panasonicproclub.com)

Promocije pod točko 1 in točko 2 se NE seštevajo.

Vljudno vabljeni!