Trgovina Megaterm Postojna vas 14. oktobra vabi na predstavitev programov PANASONIC in DANFOSS

Trgovina Megaterm Postojna vas 14. oktobra vabi na predstavitev programov PANASONIC in DANFOSS

SPOZNAJTE PANASONIC

V četrtek, 14. oktobra, vljudno vabljeni v trgovino Megaterm, v Postojno, kjer  vam bomo predstavili toplotne črpalke in klimatske naprave našega novega partnerja – japonske multinacionalke PANASONIC!

Od ustanovitve podjetja leta 1918 se v podjetju Panasonic trudijo strankam nuditi boljše življenje, »ljudje« so vedno v središču njihovih dejavnosti, te pa se osredotočajo na »življenja ljudi«. S korakom naprej, ki temelji na lastni inovativni tehnologiji in gradi na japonski tradiciji nadzora kakovosti brez kompromisov, zagotavljajo široko raznolikost kakovostnih izdelkov, sistemov in storitev za vsestransko uporabo. Z uporabo njihovih naprav v naših domovih, prodajalnah, restavracijah, hotelih itd. nam ponujajo novo vrednost za boljše življenje in vsaki posamezni stranki pomagajo uresničiti boljše življenje po načelu »A Better Life, A Better World«.

V trgovini bo navzoč predstavnik korporacije Panasonic, ki vam bo podal vse kredibilne informacije ter vam v živo pokazal naprave in rešitve, ki jih ponujajo.

PANASONIC PROMOCIJSKA NAGRADA!

Monterji strojnih inštalacij, ki nas boste obiskali na dan Panasonica v naši trgovini, boste s strani predstavnika Panasonica prejeli voucher (en voucher na osebo) za brezplačen wi-fi vmesnik CZ-TAW1 (vrednost brez DDV 199€).

Voucher, ki ga boste prejeli, lahko uveljavite do 28.2.2022.

Predstavitev programa DANFOSS!

Obenem bodo v dopoldanskem času izpostavljene novosti našega dobavitelja Danfoss. V trgovini bo navzoč predstavnik podjetja Danfoss, ki vam bo podal vse kredibilne informacije ter vam v živo pokazal nove izdelke programov, ki jih trži naš dobavitelj.

Predstavil vam bo program termostatskih radiatorskih glav in ventilov, ter električnega ogrevanja. Na predstavitvi bo moč videti pametno ogrevanje s pametno termostatsko glavo Danfoss Ally™ ter rešitev za toplovodno talno ogrevanje, ki z Danfoss Icon™ sistemom omogoča popolni nadzor - kjer koli in kadar koli.

Vljudno vabljeni!

Ekipa Megaterm Postojna, Veto Group