Trgovina Megaterm v Novi Gorici vas 6. oktobra vabi na predstavitev PANASONIC

Trgovina Megaterm v Novi Gorici vas 6. oktobra vabi na predstavitev PANASONIC

SPOZNAJTE PANASONIC

V sredo, 6.oktobra, vljudno vabljeni v trgovino Megaterm, v Novo Gorico, kjer  vam bomo predstavili toplotne črpalke in klimatske naprave našega novega partnerja – japonske multinacionalke PANASONIC!

Od ustanovitve podjetja leta 1918 se v podjetju Panasonic trudijo strankam nuditi boljše življenje, »ljudje« so vedno v središču njihovih dejavnosti, te pa se osredotočajo na »življenja ljudi«. S korakom naprej, ki temelji na lastni inovativni tehnologiji in gradi na japonski tradiciji nadzora kakovosti brez kompromisov, zagotavljajo široko raznolikost kakovostnih izdelkov, sistemov in storitev za vsestransko uporabo. Z uporabo njihovih naprav v naših domovih, prodajalnah, restavracijah, hotelih itd. nam ponujajo novo vrednost za boljše življenje in vsaki posamezni stranki pomagajo uresničiti boljše življenje po načelu »A Better Life, A Better World«.

V trgovini bo navzoč predstavnik korporacije Panasonic, ki vam bo podal vse kredibilne informacije ter vam v živo pokazal naprave in rešitve, ki jih ponujajo. 

PANASONIC PROMOCIJSKA NAGRADA!

Monterji strojnih inštalacij, ki nas boste obiskali na dan Panasonica v naši trgovini, boste s strani predstavnika Panasonica prejeli voucher (en voucher na osebo) za brezplačen wi-fi vmesnik CZ-TAW1 (vrednost brez DDV 199€). 

Voucher, ki ga boste prejeli, lahko uveljavite do 28.2.2022. 

Vljudno vabljeni!