Unitas predstavlja novosti v programu kopalniških in kuhinjskih armatur

Unitas predstavlja novosti v programu kopalniških in kuhinjskih armatur

Unitas predstavlja novosti v programu kopalniških in kuhinjskih armatur


Linija LINO: revolucionarno oblikovana za sodoben čas

Nova linija LINO izhaja iz potrebe po inovativnih ter vitkih armaturah, zasnovanih posebej za sodobne projekte. Kot nadgradnja Infinity serije, LINO predstavlja simbol vitkejšega in sodobnega oblikovanja, namenjenega projektom sodobnega časa.

Inovacije in prednosti, ki postavljajo LINO v ospredje:

  • Edinstvena oblika s sodobnim in mladostnim videzom ter visoko funkcionalnostjo
  • Notranji vložek iz visoko kvalitetne umetne mase, ki preprečuje izločanje svinca v pitno vodo in zagotavlja čistost in varnost v vsakem trenutku
  • Simbol celotne linije LINO je povišana in vitka umivalniška armatura, ki je elegantna in presega konkurenco s svojo sodobno obliko
  • Razmerje med ceno in kakovostjo LINO linije, ki je natančno prilagojeno potrebam trga.

LINO linija je namenjena objektom, ki stremijo k modernim interierjem, mlajšim kupcem in projektom, kjer je ključna estetika in funkcionalnost. Strategija dobavitelja Unitas je osvojiti srca tistih, ki cenijo sodoben, rahlo minimalističen videz in zanesljivost.

Linija ELITE: nova kuhinjska armatura ELITE SLIM 

Nova kuhinjska armatura Elite SLIM je na voljo v dveh različnih izvedbah izlivnih cevi. Poleg standardne izlivne cevi v krom izvedbi, so na voljo moderne armature v flex izvedbi. Slednje so na voljo v treh različnih barvah: črni, beli ter rdeči.

Prospekt Elite SLIM


Več informacij o UNITAS armaturah pridobite preko e-pošte info@veto.si in pri svetovalcu v vam najbližji trgovini skupine Veto Group.