DE DIETRICH akcija: ob nakupu toplotne črpalke DE DIETRICH gratis grelnik sanitarne vode

DE DIETRICH akcija: ob nakupu toplotne črpalke DE DIETRICH gratis grelnik sanitarne vode

Vgradnja toplotne črpalke v vaš dom ali podjetje lahko prinese številne prednosti, ki vplivajo na finančne, okoljske in praktične vidike, predvsem pa odločitev v tovrstno investicijo v najboljši meri služi vašemu udobju.
V želji, da se približamo vsem, ki razmišljate o ogrevanju s toplotno črpalko, smo pripravili privlačno akcijo, ki vam bo omogočila, da se za investicijo lažje odločite.

BONUS AKCIJA:
Ob nakupu toplotne črpalke DE DIETRICH gratis grelnik sanitarne vode 

Ob nakupu DE DIETRICH toplotne črpalke zrak–voda Alezio-S R32 ali DE DIETRICH toplotne črpalke zrak-voda HPI-S,
brezplačno prejmete DE DIETRICH grelnik sanitarne vode BEPC 300 v vrednosti 1.418 eur + ddv! 

Zelo kakovostni 300 litrski grelnik sanitarne vode ima toplotni prenosnik s povečano površino (2,5 m²) in je namenjen za sisteme s toplotno črpalko. Zunanjost grelnika je v beli barvi, kar skupaj z belo barvo toplotne črpalke ustvarja enoten in eleganten videz vaše kurilnice. Poleg zelo kakovostnih vgrajenih elementov in premišljenih rešitev, je v ceni grelnika že vključen tovarniško nameščen suhi električni grelec moči 3 kW z vgrajenim delovnim in varnostnim termostatom. Več informacij o grelniku najdete tukaj.

Akcija je omejena in velja le za prvih 50 naročil. 

Celotno investicijo v novo kurilnico in najsodobnejše ogrevanje lahko plačate tudi na obroke s hitrim potrošniškim kreditom Leanpay. 
Prav tako boste ob investiciji v toplotno črpalko DE DIETRICH lahko izkoristili tudi subvencijo Eko sklada.
Izkoristite vse ugodnosti in investirajte v trajnostno in energetsko varčno ogrevanje svojega doma, kar bo vaše življenje naredilo enostavnejše in lepše.

Več informacij o akciji in naši ponudbi prejmete v najbližji trgovini Veto Group, na tel. št. 041 659 584 ter na svetovanje@veto.si.