DE DIETRICH plinska peč Evodens
DE DIETRICH plinska peč Evodens
DE DIETRICH plinska peč Evodens
DE DIETRICH plinska peč Evodens
DE DIETRICH plinska peč Evodens PREMIUM
RAZRED
DE DIETRICH plinska peč Evodens PREMIUM
RAZRED
DE DIETRICH plinska peč Evodens PREMIUM
RAZRED
DE DIETRICH plinska peč Evodens PREMIUM
RAZRED

DE DIETRICH plinska peč Evodens

Proizvajalec: DE DIETRICH Šifra izdelka: 30901204 7670368

EVODENS Stenska kondenzacijska plinska peč (od 3,4 kW do 35,9 kW)

 • Kondenzacijska plinska peč najvišjega kakovostnega razreda za ogrevanje prostorov in tudi za pripravo tople sanitarne vode (odvisno od modela)
 • Na voljo 5 modelov peči: samo za ogrevanje prostorov, za ogrevanje in pripravo tople sanitarne vode s pretočnim grelnikom ali z vgrajenim 40l grelnikom ali z akumulacijskim grelnikom (60l ali 130l)
 • Vrhunski dizajn, inovativna tehnologija in tiho delovanje peči
 • Kondenzacijska tehnologija: letni izkoristek do 110%
 • Gorilnik z moduliranim delovanjem od 22% do 100%
 • Hidravlično ohišje iz medenine zagotavlja dolgo življenjsko dobo
 • Tehnologija Active Refil s sistemom za samodejno dovajanje vode – polnjenje ogrevalnega sistema
 • Kompakten in izjemno odziven samočistilni toplotni prenosnik iz zlitine Silicij/Aluminij za trajno učinkovitost
 • Napredna tehnologija plinske peči je tehnično enako zasnovana za celotni svetovni trg
 • Enostavno vgradnjo in vzdrževanje peči omogočajo montažna šablona, kovinski okvir z vodno tehtnico, enostaven dostop s sprednje strani peči in osvetljena notranjost naprave
 • Najsodobnejša vremensko vodena upravljalna enota Diematic Evolution omogoča nadzor tako enostavnih, kakor tudi najbolj kompleksnih multi-energijskih sistemov
 • Možnost upravljanja peči na daljavo, preko aplikacije na pametnem telefonu in preko sobnega termostata Smart TC
 • Premium razred
 • Premium razred
 • 5-letna polna garancija brez doplačila
Model D/Š/V (mm) Energetska učinkovitost
EVODENS
450 / 450 / 690
Energetska učinkovitost Ogrevanje prostorov (s sobnim termostatom)
Energetska učinkovitost Priprava tople sanitarne vode

Premium razred plinske peči 

 

Kondenzacijska plinska peč Evodens izpopolnjuje in nadgrajuje običajne plinske peči v smislu prihranka energije, ekologije in udobja. Naprava je enako zasnovana za celotni svetovni trg in prepriča z vrhunsko zmogljivostjo, inovativno tehnologijo ter izredno kvalitetnimi vgrajenimi elementi, ki poskrbijo za zajamčeno varnost in dolgo življenjsko dobo ogrevalne peči. 

Stenska plinska peč Evodens predstavlja celovito in visoko učinkovito rešitev za prenovo ogrevalnih sistemov kot tudi za novogradnje. Z modernim, a preprostim dizajnom ter kompaktnimi merami (45×45×69 cm) lahko napravo namestite v katerikoli prostor v domu. 

Najnovejše inovacije izkušenega proizvajalca De Dietrich pri izdelavi peči Evodens vam bodo zagotavljale maksimalno kakovost bivanja in zadovoljstvo. 

5 letna garancija za vašo varnost in brezskrbnost

 

Uspeh podjetja De Dietrich že preko tri stoletja temelji na treh ključnih vrednotah: kakovosti, zanesljivosti in trajnosti. 

Preverjeno kakovost plinske peči Evodens francoski proizvajalec potrjuje s 5 letno garancijo na celotno napravo brez doplačil! 5 let garancije je namenjenih za vašo dodatno brezskrbnost in pametno investicijo v vaš ogrevalni sistem.   

5 različnih modelov peči

 

Glede na vaše potrebe po ogrevanju in topli sanitarni vodi, lahko izbirate med petimi modeli plinske peči Evodens:

 1. Evodens plinska peč namenjena le za ogrevanje prostorov
  Ta model je namenjen le za ogrevanje prostorov, toplo sanitarno vodo pa se pripravi s poljubno izbranim grelnikom sanitarne vode. Na voljo je v štirih močeh, ki pokrijejo od 3 kW do 34,5 kW potrebne energije za ogrevanje. 
 2. Evodens peč s pretočnim grelnikom sanitarne vode
  Ta različica je namenjena za ogrevanje prostorov in pripravo tople sanitarne vode s pretočnim grelnikom sanitarne vode. Toplotni prenosnik iz nerjavečega jekla velike izmenjevalne površine zagotavlja velik pretok 14l/min in posledično veliko količino tople vode takoj, ko jo potrebujete. 
 3. Evodens peč z vgrajenim 40 litrskim grelnikom sanitarne vode
  Ta različica je namenjena za ogrevanje prostorov in pripravo tople sanitarne vode. V napravi je vgrajen 40 litrski zalogovnik oz. grelnik sanitarne vode, ki poskrbi, da imate dovolj tople vode vselej, ko jo potrebujete. 
 4. Evodens peč z akumulacijskim grelnikom sanitarne vode prostornine 60 litrov
  Ta varianta je namenjena za ogrevanje prostorov in pripravo tople sanitarne vode z akumulacijskim grelnikom prostornine 60 litrov. Emajliran grelnik prostornine 60 litrov se namesti levo ali desno od plinske peči. Emajlirana notranjost grelnika in zaščita Titan Active System zagotavljata dolgo življenjsko dobo grelnika ter vedno ustrezno čisto vodo. 
 5. Evodens peč z akumulacijskim grelnikom sanitarne vode prostornine 130 litrov
  Ta verzija je namenjena za ogrevanje prostorov in pripravo tople sanitarne vode z akumulacijskim grelnikom prostornine 130 litrov. Emajliran grelnik se namesti neposredno pod plinski kotel. Emajlirana notranjost grelnika in zaščita Titan Active System zagotavljata dolgo življenjsko dobo grelnika ter vedno ustrezno čisto vodo. S pretokom do 20 litrov na minuto vam je omogočeno maksimalno udobje pri porabi tople vode.

 

 

 

Daljinsko upravljanje in 100% povezljivost

 

Ogrevanje s pečjo Evodens je nadstandardno in v skladu s pričakovanji prihodnosti. Najsodobnejša vremensko vodena upravljalna enota Diematic Evolution z naprednimi funkcijami omogoča nadzor enostavnih ter najbolj kompleksnih multi-energiijskih sistemov. Vsakodnevno rokovanje z upravljalno enoto je enostavno, čitljivo in v slovenskem jeziku.  

Plinska peč Evodens je združljiva s sobnim termostatom Smart TC, ki skupaj z aplikacijo na pametnem telefonu omogoča upravljanje vaše naprave na daljavo. Oddaljen dostop in hkratni ukrepi pa so ob vašem dovoljenju, mogoči tudi serviserju vaše naprave.