Filter izdelkov

Kuhinjska armatura je sestavni del vsake kuhinje. Danes je izbira armatur za kuhinje široka, vsem modelom pa je enotna uporabnost in učinkovitost. Kuhinjske armature so moderno oblikovane. Prevladujejo enoročne armature, standardne višine ali povišane. V prodajnem programu so tudi energijsko varčne armature.

 

Moderne kuhinjske armature

Ohišje armatur je kromirano. Zagotavljajo dolgo obstojnost in visok sijaj. Čiščenje je enostavno. Z izbrano obliko boste dali kuhinji zaokrožen videz.

Armature se lahko namestijo na kuhinjsko korito, možna pa je tudi montaža na steno – odvisno od modela. Vsak tip armature je edinstven in da pečat opremljanju kuhinje. Notranje oblikovanje danes vključuje tudi kuhinjske armature. Izbira ni prepuščena naključju in najboljši arhitekti vas bodo vodili do proizvajalcev, ki jih ponuja tudi naš bogat prodajni program.

V modernih kuhinjah prevladujejo temnejši odtenki, ki jih najdemo tudi v paleti kuhinjskih armatur. Tako najdemo v naši ponudbi tudi črne kuhinjske armature.

V naših razstavnih prostorih vam ponujamo veliko izbiro kuhinjskih armatur vodilnih svetovnih proizvajalcev. Dobavitelji so izbrani preudarno. Prisegamo na kakovost, tradicijo in sledenje najnovejšim smernicam. V naši ponudbi so priznana imena, kot so Tiemme, HansGrohe, Fima, Hansa, Steinberg, Damixa in slovenski proizvajalec Unitas.