Filter izdelkov

Armature za umivalnik so nepogrešljiv del kopalniške opreme. V ponudbi je več modelov armatur, ki se lahko pritrdijo na umivalnik ali pa se namestijo na steno. Zaradi različnih načinov montaže je potrebno vnaprej preveriti tip umivalnika, ki ga bomo izbrali za našo kopalnico.

Kopalniške armature za umivalnik

Armature za umivalnik so sodobnega izgleda. Lahko izbirate med klasičnimi dvoročnimi armaturami ali enoročnimi armaturami z ergonomskimi ročkami, ki so prevladujoča izbira. Ponujajo preprosto uporabo in hitro izbiro temperature vode. Z ročico uravnavamo tudi jakost curka.

Ker je higiena pomembna, ročka pa frekventno izpostavljena različnim uporabnikom, se z izbiro senzorske armature izognemo rokovanju z njo. Elektronska pipa s senzorjem zazna bližino rok.

Senzorska armatura avtomatsko odpira ali zapira curek vode. Poleg higienskega izpostavljamo tudi varčevalni vidik: prevzamemo popoln nadzor nad porabo vode.

Ohišje armature mora biti izdelano iz kromirane kovine, ki je na površini gladka. Pravi material bo armaturi nudil dolgo obstojnost in zagotavljal enostavno čiščenje.

V modernih kopalnicah prevladuje črna barva, v kateri so predvsem detajli sanitarnih elementov. Tako najdemo črno kot trend barvo armatur.

V naših razstavnih prostorih vam ponujamo veliko izbiro armatur za umivalnik vodilnih svetovnih proizvajalcev. Dobavitelji so izbrani preudarno. Prisegamo na kakovost, tradicijo in sledenje najnovejšim smernicam. V naši ponudbi so priznana imena, kot so Tiemme, HansGrohe, Fima, Hansa, Steinberg, Damixa in slovenski proizvajalec Unitas.