WINDHAGER peč na pelete BioWIN 2 Touch
WINDHAGER peč na pelete BioWIN 2 Touch
WINDHAGER peč na pelete BioWIN 2 Touch PREMIUM
RAZRED
WINDHAGER peč na pelete BioWIN 2 Touch PREMIUM
RAZRED

WINDHAGER peč na pelete BioWIN 2 Touch

Proizvajalec: WINDHAGER Šifra izdelka: 10032204 320931

BIOWIN 2 TOUCH BW 152 Centralna peč na pelete (4,3 kW do 15 kW)

 • Peč na pelete za eno in večdružinske hiše je na voljo v 6-ih razredih udobja
 • Izbira med 3-mi možnostimi polnjenja pelet: popolnoma avtomatski sistem dovajanja pelet iz letnega silosa, 200 kg ali 107 kg veliki silos ob kotlu
 • Izbira med tremi, avtomatskimi načini sesanja pelet: z 1 sondo, s 3 sondami ali z 8 sondami. Sonde so od peči oddaljene največ 25 m.
 • Vrhunski vgrajeni materiali in odlične tehnične lastnosti: do 94,4% izkoristek
 • Modulirano prilagajanje moči
 • Robusten, samočistilni gorilnik iz INOX jekla
 • Nizko prašna tehnologija »LowDust«
 • Inovativno avtomatsko čiščenje gorilnih površin in toplotnih prenosnikov
 • Avtomatski vžig in dodajanje pelet, ne potrebuje posebnega vzdrževanja
 • Samodejno prepoznavanje kvalitete peletov, ponovna vzpostavitev delovanja ob izpadu električne energije
 • XXL posoda za pepel na kolesih in učinkovito zgorevanje omogočata redko praznjenje posode
 • Izbira modela: brez zgoščevanja (praznenje posode na cca. 14 dni) ali z zgoščevanjem pepela (praznjenje posode za pepel le 1-2x na leto)
 • Zavzame le 1,5 m2 površine, možna postavitev povsem do stene in v kot prostora
 • Enostavno upravljanje v slovenskem jeziku, upravljalna enota InfoWIN TOUCH
 • Upravljanje peči na pelete na daljavo preko aplikacije myComfort na telefonu
 • Tiho delovanje in dolga življenjska doba peči na pelete
 • Izdelano v Avstriji
 • Premium kvaliteta
Model D/Š/V (mm) Energetska učinkovitost Subvencija EKO sklada
BIOWIN 2 TOUCH BW 102
710 / 714 / 1158
Energetska učinkovitost
Eko sklad Do 4.000 eur subvencije
BIOWIN 2 TOUCH BW 152
710 / 714 / 1158
Energetska učinkovitost
Eko sklad Do 4.000 eur subvencije
BIOWIN 2 TOUCH BW 212
780 / 714 / 1158
Energetska učinkovitost
Eko sklad Do 4.000 eur subvencije
BIOWIN 2 TOUCH BW 262
780 / 714 / 1158
Energetska učinkovitost
Eko sklad Do 4.000 eur subvencije
BIOWIN 2 TOUCH BW 332
780 / 714 / 1158
Energetska učinkovitost
Eko sklad Do 4.000 eur subvencije

Nepremagljiv v udobju, varčen in zanesljiv 

 

BioWIN 2 Touch je kotel na pelete, ki jamči dolgo in brezskrbno delovanje. Vsaka komponenta kotla je razvita z mislijo na končnega uporabnika in predstavlja prvorazredno rešitev ogrevanja na pelete za centralno ogrevanje eno- in več družinskih hiš.

V napravi je Windhager združil izkušnje, ki jih je pridobival preko 100 let in več generacij izdelanih peletnih peči. Dolgotrajna prisotnost na trgu je že dokazala, da so kotli na pelete Windhager izjemno zanesljivi in kvalitetni. Vrhunska kakovost "Made in Austria" je njihovo osnovno vodilo, saj so  vsi kotli na pelete razviti in izdelani po strogih standardih v Avstriji, v mestu Seekirchen blizu Salzburga.

Vabljeni k ogledu videa in predstavitvi kotla na pelete Windhager BioWIN 2 Touch, ki prepriča s številnimi lastnostmi in podrobnostmi.

Bolj udobno ne gre

 

Glede na vaše želje po udobju, lahko izbirate med 6 razredi udobja, pri čemer model BioWIN 2 Touch Exclusiv ponuja največje možno udobje in naredi skoraj vse namesto vas.

Sami se lahko odločate ali bi kotel na pelete raje polnili ročno ali s popolnoma avtomatskim sistemom. Za ročno polnjenje sta na voljo 100 kg (polnjenje na cca. 5 dni) in 200 kg (polnjenje na cca. 10 dni) zalogovnik peletov.

Popolnoma avtomatski sistem dovajanja pelet omogoča izjemno tekoč transport peletov od skladišča do kotla. Tudi preko ovinkastih odsekov, dolgih 25 m in visokih 6 m transport goriva poteka enostavno in nemoteno. Izbirate lahko celo med eno, tremi ali osmimi sesalnimi sondami. Slednja ponuja še dodatne prihranke pri prostoru, času in denarju, predvsem pa je varna, fleksibilna in ne potrebuje nobenega vzdrževanja.

Za razliko od drugih kotlov na pelete, BioWIN 2 Touch ni potrebno servisirati vsako leto, ampak zgolj vsake 2 leti oz. najkasneje po porabi 16 ton peletov.

Čista nizko prašna tehnologija in XXL posoda za pepel 

 

BioWIN 2 Touch slovi po čisti tehnologiji za visoko učinkovitost in prijaznost do okolja. Patentirani mehanizem vžiga se sproži popolnoma neslišno, je neverjetno robusten in ne potrebuje vzdrževanja.
Obenem pa visokokakovostni gorilnik iz legiranega jekla z nizko prašno tehnologijo »LowDust« tudi pri delnih obremenitvah skrbi za najmanjše količine emisij in najbolj učinkovito izgorevanje tudi v območjih manjših moči.

Kotel na pelete BioWIN 2 Touch sam skrbi za svojo čistočo. Inovativni čistilni mehanizmi opravijo skoraj vsa potrebna čiščenja, na vas je le občasno praznjenje posode za pepel. Zahvaljujoč patentirani protismerni premični rešetki za pepel, se v gorilniku ne nabirajo ostanki izgoretih peletov. Zaradi maksimalnega izkoristka pri gorenju, ostaja zelo malo pepela. Ta se nabira v XXL posodi za pepel na kolesih, ki je tako prostorna, da jo je v povprečju potrebno prazniti le enkrat do dvakrat na leto!