Kotli na polena Windhager

   

Uplinjevalni kotli na polena LogWIN Klassik (13 - 30 kW)

 

Najnovejša izvedba uplinjevalnega kotla na polena s kar 99 prednostmi, ki v prvi vrsti prinašajo koristi uporabniku. Enako kot LogWIN Premium, je tudi peč na drva za centralno ogrevanje LogWIN Klassik vrhunske kvalitete, ki obenem slovi po praktičnosti, prilagodljivosti ter robustni konstrukciji iz zelo obstojnih materialov. Kotel, ki izpolnjuje vse zahteve modernega ogrevanja, vas bo prepričal tudi z izjemno privlačno ceno. 

 


 

Kotel na polena Logwin premium

Uplinjevalni kotli na polena LogWIN Premium Touch (13 - 50 kW)

 

Windhager z izvedbo uplinjevalnega kotla na polena LogWIN Premium postavlja najvišje standarde sodobnega ogrevanja. Vrhunska tehnologija kotla vas enostavno navduši nad ogrevanjem na polena. Peč na drva za centralno ogrevanje LogWIN zagotavlja izjemno učinkovito, dolgotrajno, zanesljivo, varčno, prijazno do okolja in zelo udobno ogrevanje.

 


 

Kotli na polena Duowin

Kombinirani kotli na polena in pelete DuoWIN (4,3 - 30 kW)

 

DuoWIN s hibridno tehnologijo postavlja nove standarde kombiniranega ogrevanja na polena in pelete. Zagotavlja nepremagljivo učinkovitost, udobje ter še dodatno neodvisnost od ponudbe energentov.

 

DuoWIN je tudi do 25% bolj učinkovit v primerjavi s primerljivimi kombiniranimi kotli, saj ima izjemno optimizirano varčevanje energije pri delovanju obeh delov hibrida - peletnega kotla BioWIN 2 ter kotla na polena LogWIN Klassik.
 


 

Peči na drva Stadlertvt

Uplinjevalni kotli na polena Stadlertvt Power GT (20-25-30 kW)

 

Kakovosten uplinjevalni kotel na polena za centralno ogrevanje slovenskega proizvajalca Stadlertvt. Cenovno dostopna peč Power GT 20-25-30 ima vse prednosti, ki jih nudi tehnologija lesnega uplinjevanja.


Konstruiran je za kurjenje polen od 33 cm do 55 cm. Ima dobre zgorevalne lastnosti z izkoristkom nad 90%. Energijska učinkovitost A++ omogoča varčno in do okolja prijazno delovanje peči.


Tehnološko dovršen kotel Power GT 20-25-30 je primeren za visoke temperaturne in druge obremenitve ter ima dolgo življenjsko dobo.
 


 


etažni_toplovodni_kotel_na_drva_stadlertvt_central

Etažni toplovodni kotli na drva Stadlertvt Central (10-14 kW)

 

Etažni kotel primeren za postavitev v bivalne prostore. Namenjen je za objekte, kjer ni klasične kotlovnice. Kotel Stadler Central 17 in 23 je primeren za kurjenje lesa dolžine do 25 cm. Ima dobre izkoristke in minimalno obremenjuje okolje.

 

Prednost kotla prinaša kar nekaj koristi in sicer v prostoru, kjer je kotel vgrajen ni potrebno vgraditi drugih teles (radiatorji). Ena polnitev zadošča tudi večurno gorenje. Z vgrajeno ploščo omogoča pogrevanje jedi. Uporaba atestiranih materialov omogoča dolgo življenjsko dobo.

 

 


 

ČLANI VETO SKUPINE & PRODAJNA MESTA: