Kotli na polena Windhager

   

Uplinjevalni kotli na polena LogWIN Klassik (13 - 30 kW)

 

Najnovejša izvedba uplinjevalnega kotla na polena s kar 99 prednostmi, ki v prvi vrsti prinašajo koristi uporabniku. Enako kot LogWIN Premium, je tudi peč na drva za centralno ogrevanje LogWIN Klassik vrhunske kvalitete, ki obenem slovi po praktičnosti, prilagodljivosti ter robustni konstrukciji iz zelo obstojnih materialov. Kotel, ki izpolnjuje vse zahteve modernega ogrevanja, vas bo prepričal tudi z izjemno privlačno ceno. 

 


 

Kotel na polena Logwin premium

Uplinjevalni kotli na polena LogWIN Premium Touch (13 - 50 kW)

 

Windhager z izvedbo uplinjevalnega kotla na polena LogWIN Premium postavlja najvišje standarde sodobnega ogrevanja. Vrhunska tehnologija kotla vas enostavno navduši nad ogrevanjem na polena. Peč na drva za centralno ogrevanje LogWIN zagotavlja izjemno učinkovito, dolgotrajno, zanesljivo, varčno, prijazno do okolja in zelo udobno ogrevanje.

 


 

Kotli na polena Duowin

Kombinirani kotli na polena in pelete DuoWIN (4,3 - 30 kW)

 

DuoWIN s hibridno tehnologijo postavlja nove standarde kombiniranega ogrevanja na polena in pelete. Zagotavlja nepremagljivo učinkovitost, udobje ter še dodatno neodvisnost od ponudbe energentov.

 

DuoWIN je tudi do 25% bolj učinkovit v primerjavi s primerljivimi kombiniranimi kotli, saj ima izjemno optimizirano varčevanje energije pri delovanju obeh delov hibrida - peletnega kotla BioWIN 2 ter kotla na polena LogWIN Klassik.
 


 

Kotli na polena Valher

 

Uplinjevalni kotli na polena UPX 3 (14 - 44 kW)

 
Sodobni jekleni kotli na uplinjevanje UPX na polena uporabljajo najbolj napredno tehnologijo nadzora zgorevanja za regulacijo primarnega in sekundarnega izgorevalnega zraka ter modulacijo glavnega ventilatorja. Takšen način upravljanja kotla z inovativnimi rešivami druge (pirolizne) izgorevalne komore pripomore k doseganju izredno nizkih emisij in visokemu izkoristku.
 
Izdelek odlikujejo velika nalagalna odprtina, posebne stranske samočistilne zaščite, avtomatsko čiščenje turbulatorjev, povsem ločena regulacija primarnega zraka, sekundarnega zraka in sesalnega ventilatorja, popolnoma hladna nakladalna vrata (Hyper Cool), enostaven dostop do vseh električnih in elektronskih delov.

 

ČLANI VETO SKUPINE & PRODAJNA MESTA: