Nizkotemperaturna toplotna črpalka zrak-voda Strateo - De Dietrich
Nizkotemperaturna toplotna črpalka zrak-voda Strateo - De Dietrich v prostoru
Nizkotemperaturna toplotna črpalka zrak-voda Strateo - De Dietrich PRIPOROČAMO
Nizkotemperaturna toplotna črpalka zrak-voda Strateo - De Dietrich v prostoru PRIPOROČAMO

DE DIETRICH nizkotemperaturna toplotna črpalka zrak-voda Strateo R32

Proizvajalec: DE DIETRICH Šifra izdelka: 10420402 7700833

STRATEO R32 Split nizkotemperaturna toplotna črpalka zrak-voda iz zunanje enote in notranjega hidravličnega modula z vgrajenim 190 litrskim grelnikom tople sanitarne vode (4,5 kW, 6 kW in 8 kW)

 • Split inverterska toplotna črpalka idealna za novogradnje dobavljiva v 3 različnih močeh (4.5, 6 in 8 kW)
 • Ogreva, pohlajuje/hladi ter pripravi toplo sanitarno vodo z eno samo enoto
 • Vgrajen elektro grelec kot drugi ogrevalni vir ter možnost vgradnje dodatnega hidravličnega sklopa za ogrevanje drugega ogrevalnega kroga
 • Deluje do zunanje temperature -20 °C
 • Najvišja temperatura predtoka do 60 °C
 • Hladilno sredstvo R32 - okolju prijaznejši plin
 • Vgrajena Scroll kompresor in vmesni modul Power Receiver za visoko učinkovitost delovanja
 • Tovarniško priložen magnetni filter z lovilcem trdnih delcev
 • Priročna oblika naprave ter dostop do vseh komponent s sprednje strani, omogočata namestitev notranje enote toplotne črpalke ob steno, v kot ali v omaro
 • Patentirana Easydraulic® konzola z vsemi priključki na zadnji strani naprave zagotavlja popolno diskretnost in integracijo s celotnim sistemom
 • Napredna in vremensko vodena upravljalna enota Diematic Evolution omogoča vrsto nastavitev in je hkrati enostavna in prijazna do uporabnika
 • Možnost upravljanja toplotne črpalke na daljavo, preko aplikacije na pametnem telefonu in preko sobnega termostata Smart TC
 • Enofazna toplotna črpalka
 • Izredno tiho delovanje notranjega modula: le 24 dB(A)
 • 5-let garancije na kompresor
 • Izjemno atraktivna cena
Model D/Š/V (mm) Energetska učinkovitost Subvencija EKO sklada
STRATEO R32
590 / 560 / 1950
Energetska učinkovitost Ogrevanje prostorov (55°C)
Energetska učinkovitost Priprava tople sanitarne vode
Eko sklad Do 2.500 eur subvencije
DE DIETRICH nizkotemperaturna toplotna črpalka zrak-voda Strateo R32

Edinstvena za novogradnje 

 

Strateo R32 je varčna toplotna črpalka namenjena zlasti za nove, nizkoenergijske in druge varčne hiše. Naprava ponuja izjemno zmogljivost v smislu akustike, kompaktnosti ter enostavne namestitve. Zagotavlja udobje v vseh letnih časih, saj združuje tri funkcije v eni enoti: 

 • ogrevanje 
 • hlajenje/pohlajevanje 
 • priprava tople sanitarne vode

Naprava, ki je bila razvita z ekološkim pristopom in mislijo na izpolnjevanje bodočih okoljskih standardov, dosega visoko energetsko učinkovitost. Z invertersko tehnologijo prilagaja moč dejanskim potrebam hiše po ogrevanju in hlajenju. 

Zahvaljujoč kakovostnim in premišljenim tehničnim elementom ter resnično prijazni ceni, se investicija v Strateo R32 zelo izplača!

Topla voda in udobje v izobilju 

 

Toplotna črpalka Strateo R32 zagotavlja najvišjo raven udobja za vso družino, in to v vseh letnih časih! V vročih dneh prostore pohlajujete preko talnega sistema ali hladite preko ventilatorskih konvektorjev, v hladnejšem obdobju pa na enak način prostore ogrevate. V kompaktnem ohišju naprave je že vgrajen 190-litrski grelnik sanitarne vode, ki zlahka zadosti potrebam po topli vodi 6-članske družine. 

DE DIETRICH nizkotemperaturna toplotna črpalka zrak-voda Strateo R32

Postavite jo kamorkoli želite! 

 

Enofazna toplotna črpalka Strateo R32 je split izvedbe kar pomeni, da je sestavljena iz zunanje in notranje enote, ki sta med seboj povezani s cevmi po katerih kroži okolju prijazen hladilni medij (plinska povezava).

Notranja enota oz. notranji hidravlični modul je izredno kompaktnih dimenzij z merami 56×59×195 cm. Eleganten in diskreten dizajn te enote omogoča, da jo lahko postavite v katerikoli prostor ali celo v omaro, saj je mogoče do vseh ključnih elementov sistema dostopati s sprednje strani. 

 

Diskretna in tiha rešitev 

Delovanje naprave vas v prostoru zaradi njenih akustičnih lastnosti ne bo motila. Jakost zvoka pri 24 db(A), ki jo dosega, je nižja od običajne ravni v bivalnih prostorih. 

Njena namestitev po sistemu »plug and play« je preprosta, hitra in varna. 

Intuitivno upravljanje tudi na daljavo

 

Intuitivna in vremensko vodena upravljalna enota Diematic Evolution je nameščena na sami napravi. Osvetljena s slikovnimi in jasnimi opisi v slovenskem jeziku omogoča dobro berljivost. Omogoča vrsto nastavitev, rokovanje z njo pa je enostavno in prijazno uporabniku.  

Toplotna črpalka Strateo R32 je združljiva s sobnim termostatom Smart TC, ki skupaj z aplikacijo na pametnem telefonu omogoča upravljanje in nadzor vaše naprave na daljavo.

DE DIETRICH nizkotemperaturna toplotna črpalka zrak-voda Strateo R32