DE DIETRICH plinska peč Inidens
DE DIETRICH plinska peč Inidens
NOVO DE DIETRICH plinska peč Inidens
NOVO DE DIETRICH plinska peč Inidens

DE DIETRICH plinska peč Inidens

Proizvajalec: DE DIETRICH Šifra izdelka: 30871084 7797980

INIDENS Stenska kondenzacijska plinska peč (od 5,2 kW do 32,5 kW)

 • Kakovostna kondenzacijska peč na plin namenjena za ogrevanje prostorov ter lahko tudi za pripravo tople sanitarne vode (pretočni grelnik sanitarne vode ali ločen grelnik sanitarne vode)
 • Peč na plin primerna za zamenjave starejših plinskih peči kot za novogradnje
 • Primerna za delovanje na zemeljski plin, UNP ter mešanico zemeljskega plina z vodikom (do 20% vodika)
 • Učinkovitost pri delni obremenitvi do 109,9%
 • Tiho delovanje plinske peči
 • Široko območje modulacije moči od 20% do 100% omogoča visoko učinkovitost za več udobja in prihranek energije
 • Premišljeni in učinkoviti vgrajeni materiali: toplotni izmenjevalnik iz nerjavnega jekla, ventilski sklop iz 100% medenine, visokozmogljiva in varčna modulacijska črpalka…
 • Zagotovi obilico čiste tople sanitarne vode s konstantno temperaturo kadarkoli jo potrebujete
 • Kompaktne dimenzije, tehnologija »Plug & Play« ter druge rešitve omogočajo enostavno namestitev peči praktično kjerkoli
 • Praktična digitalna nadzorna plošča z zaslonom LCD je nameščena na sami peči in v kombinaciji z zunanjim tipalom omogoča napredno in preprosto upravljanje sistema
 • Možnost upravljanja peči na daljavo, preko aplikacije na pametnem telefonu in preko sobnega termostata Smart TC
 • Cenovno zelo ugodna peč
Model D/Š/V (mm) Energetska učinkovitost
INIDENS
285 / 395 / 776
Energetska učinkovitost Ogrevanje prostorov (z zun. tipalom in s sobnim termostatom)
Energetska učinkovitost Priprava tople sanitarne vode

Že pripravljen za delovanje na vodik (do 20% vodika)

 

Stenski kondenzacijski plinski kotel Inidens je naprava pripravljena na prihodnost s posebnim poudarkom na okolju prijaznem delovanju.

Plinska peč Inidens je namreč že pripravljena na uporabo kombinacije zemeljskega plina in vodika. Mešanica z do 20% vodikom namreč pomembno vpliva na zmanjšanje ogljičnega odtisa. Rezultat je izgorevanje z nizko vsebnostjo NOx, ki ni višji od 32 mg/kWh.

Različni modeli 

 

Glede na vaše potrebe po ogrevanju in topli sanitarni vodi, lahko izbirate med tremi različicami plinskega kotla Inidens:

 1. Inidens namenjen le za ogrevanje prostorov
  Ta model je namenjen le za ogrevanje prostorov, toplo sanitarno vodo pa se pripravi s poljubno izbranim grelnikom sanitarne vode. Kompakten in lahek (29 kg) kotel dosega visoko učinkovitost pri delni obremenitvi (do 109,9%) in je zlasti primeren za vgradnjo v stanovanja v večstanovanjskih objektih.
 2. Inidens s pretočnim grelnikom sanitarne vode
  Ta različica je namenjena za ogrevanje prostorov in pripravo tople sanitarne vode preko pretočnega toplotnega prenosnika iz nerjavečega jekla. Prenosnik z veliko izmenjevalno površino s pretokom 16,2 litrov/min (model 30/35 MI) zagotavlja veliko količino tople vode takoj, ko jo potrebujete. 
 3. Inidens z akumulacijskim grelnikom sanitarne vode poljubne prostornine
  Ta varianta je namenjena za ogrevanje prostorov in pripravo tople sanitarne vode s poljubnim akumulacijskim grelnikom prostornine. Običajno je ločen grelnik za toplo sanitarno vodo v 80-litrski ali 130 litrski izvedbi.   

Imejte nadzor kjerkoli in kadarkoli 

 

Digitalna nadzorna plošča z osvetljenim zaslonom LCD je nameščena na samem kotlu in v kombinaciji z zunanjim tipalom, omogoča napredno upravljanje celotnega sistema. 

Plinska peč Inidens je združljiva s sobnim termostatom Smart TC, ki skupaj z aplikacijo na pametnem telefonu omogoča upravljanje vaše naprave na daljavo. Oddaljen dostop in hkratni ukrepi pa so ob vašem dovoljenju, mogoči tudi serviserju vaše naprave.

Proračunu zelo prijazna a hkrati zanesljiva in kakovostna peč

 

Francoski De Dietrich je tudi tokrat znal optimizirati tehnologijo, kakovostne vgrajene materiale in sodobne zahteve po upravljanju peči, na drugi strani pa ponudil peč po ceni, ki je izjemno prijazna družinskemu proračunu. Proizvajalec z Inidens pečjo potrjuje uspeh, ki že več kot 3 stoletja temelji na treh ključnih vrednotah: kakovosti, zanesljivosti in trajnosti.