DE DIETRICH plinska peč Twineo

Proizvajalec: DE DIETRICH Šifra izdelka: 30872258 100016316

TWINEO Talna kondenzacijska plinska peč (od 3 kW do 25,5 kW)

 • Kondenzacijska plinska peč visoke kakovosti za ogrevanje prostorov in tudi za pripravo tople sanitarne vode (odvisno od modela)
 • Na voljo 3 modeli peči: peč samo za ogrevanje prostorov, peč za ogrevanje prostorov in za pripravo tople sanitarne vode z akumulacijskim grelnikom prostornine 100l ali 200l
 • Modeli z grelnikom sanitarne vode nameščenim pod pečjo imajo z emajlom zaščiten grelnik ter vgrajeno Magnezijevo anodo
 • Kompaktna oblika in lep videz peči na plin
 • Hitro odziven samočistilni toplotni prenosnik iz zlitine Silicij/Aluminij
 • Zelo visok letni izkoristek: do 110%
 • Gorilnik z moduliranim delovanjem od 22% do 100%
 • Tovarniško nameščena in uporabniku prijazna sodobna upravljalna enota IniControl
 • Odlično razmerje cena-kakovost
Model D/Š/V (mm) Energetska učinkovitost
TWINEO
660 / 600 / 850
Energetska učinkovitost Ogrevanje prostorov (z zun. tipalom in s sobnim termostatom)
Energetska učinkovitost Priprava tople sanitarne vode

Talna plinska peč z odličnim razmerjem cena - kakovost

 

Talna plinska peč Twineo s pomočjo kondenzacijske tehnologije dosega visoke letne izkoristke in prihrani do 30% energije v primerjavi s starejšimi kotli. Vgrajen toplotni prenosnik izredno majhnih dimenzij ter izdelan kot monoblok predstavlja še eno izmed mnogih De Dietrichovih inovacij. Prenosnik narejen iz litine Sicilij/Aluminij ima izredno tanke stene kar zagotavlja hitro odzivnost na temperaturne spremembe in hkrati ohranja vse prednosti litine. Naprava je primerna za novogradnje kot za prenovo ogrevalnih sistemov.

Kompaktna oblika ter izredno tiho delovanje kotla omogočajo njegovo vgradnjo v praktično vsak prostor v domu. Kotli Twineo so opremljeni z upravljalno enoto IniControl, ki je zelo prijazna do uporabnika in omogoča vrsto nastavitev, obenem pa omogoča ogrevanje z izjemno natančnostjo. 

Odlično razmerje med kakovostjo in ceno, preprosta uporaba ter zanesljiva in napredna tehnologija kotla Twineo je še nekaj njegovih lastnosti, ki vas ne bodo pustile ravnodušne. 

3 različni modeli peči

 

Glede na vaše potrebe po ogrevanju in topli sanitarni vodi, lahko izbirate med tremi modeli talne plinske peči Twineo:

 1. Twineo plinska peč namenjena le za ogrevanje prostorov
  Ta model je namenjen le za ogrevanje prostorov, toplo sanitarno vodo pa se pripravi s poljubno izbranim grelnikom sanitarne vode. 
 2. Twineo peč z akumulacijskim grelnikom sanitarne vode prostornine 100 litrov
  Ta varianta je namenjena za ogrevanje prostorov in pripravo tople sanitarne vode z akumulacijskim grelnikom prostornine 100 litrov. Emajliran grelnik prostornine 100 litrov se namesti neposredno pod plinsko peč. Emajlirana notranjost grelnika in zaščita z Magnezijevo anodo zagotavljata zanesljivo delovanje grelnika ter vedno čisto vodo, ko jo potrebujete.
 3. Twineo peč z akumulacijskim grelnikom sanitarne vode prostornine 200 litrov
  Ta različica je namenjena za ogrevanje prostorov in pripravo tople sanitarne vode s solarnim grelnikom prostornine 200 litrov. Solarni grelnik lahko izkorišča energijo sonca s čimer vam omogoča do 50% brezplačne tople vode ter hitro pripravo tople vode v velikih količinah. Emajlirana notranjost grelnika in zaščita z Magnezijevo anodo zagotavljata zanesljivo delovanje grelnika ter vedno čisto vodo, ko jo potrebujete.