DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda z zalogovnikom Alezio S V200 R32
DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda z zalogovnikom Alezio S V200 R32
NOVO DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda z zalogovnikom Alezio S V200 R32
NOVO DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda z zalogovnikom Alezio S V200 R32

DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda z zalogovnikom Alezio S V200 R32

Proizvajalec: DE DIETRICH Šifra izdelka: 10418302 7788124

ALEZIO S V200 R32 Split toplotna črpalka zrak-voda z zalogovnikom je sestavljena iz zunanjega modula in notranjega hidravličnega modula z vgrajenim 180 litrskim grelnikom tople sanitarne vode (4.5, 6, 8, 11 ali 16 kW)

 • Split inverterska toplotna črpalka z zalogovnikom je primerna za novogradnje in prenove ogrevalnega sistema dobavljiva v 5 različnih močeh (4.5, 6, 8, 11 ali 16 kW)
 • Ogreva, pohlajuje/hladi ter pripravi toplo sanitarno vodo - vse v enem
 • 2 modela: z vgrajenim elektro grelcem kot drugim ogrevalnim virom ali s tovarniško prilagojeno izvedbo za priključitev k obstoječem kotlu na olje/plin/lesno biomaso
 • Delovanje do zunanje temperature -20 °C
 • Najvišja temperatura predtoka do 60 °C
 • Okolju prijazno hladilno sredstvo R32 pri modelih 4.5 kW, 6 kW in 8 kW
 • Scroll kompresor in vmesni modul Power Receiver skrbita za visoko učinkovitost
 • Tovarniško priložen magnetni filter z lovilcem trdnih delcev
 • Izjemno kompaktna dimenzija ter lokacija vseh priključkov na zgornji strani, omogoča postavitev notranje enote toplotne črpalke z zalogovnikom v zelo majhen prostor
 • Sodobna in vremensko vodena upravljalna enota Diematic Evolution omogoča vrsto nastavitev in je hkrati enostavna in prijazna do uporabnika
 • Možnost upravljanja toplotne črpalke z zalogovnikom na daljavo, preko aplikacije na pametnem telefonu in preko sobnega termostata Smart TC
 • 5-let garancije na kompresor
 • Izjemno atraktivna cena
Model D/Š/V (mm) Energetska učinkovitost Subvencija EKO sklada
ALEZIO S V200 R32
750 / 600 / 1250
Energetska učinkovitost Ogrevanje prostorov (55°C)
Energetska učinkovitost Priprava tople sanitarne vode
Eko sklad Do 2.500 eur subvencije

Odlično razmerje cena/kakovost

 

Zahvaljujoč izjemno privlačni ceni in visoki energetski učinkovitosti, se investicija v invertersko toplotno črpalko zrak voda z zalogovnikom Alezio S V200 R32 hitro povrne. Za vsak 1 kWh porabljene električne energije naprava proizvede do 5,1 kWh toplote in tako brezplačno prejmete do 4,1 kWh. Inverterska tehnologija delovanja prilagaja moč dejanskim potrebam ogrevanja in s tem še dodatno pripomore k energetski učinkovitosti sistema. Napravo odlikujejo dobre tehnične karakteristike ter zares dostopna cena.

DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda z zalogovnikom Alezio S V200 R32

Topla voda in udobje v izobilju 

 

Toplotna črpalka Alezio S V200 R32 zagotavlja udobje v vseh letnih časih, saj vaše prostore pozimi ogreva, poleti pa pohlajuje oz. hladi. V napravi je že vgrajen 180-litrski grelnik sanitarne vode, ki zagotavlja, da je topla voda vselej na voljo. 

Kompaktna notranja enota torej združuje tri funkcije v enem: 

 • ogrevanje 
 • hlajenje/pohlajevanje 
 • priprava tople sanitarne vode

Toplotna črpalka je združljiva z vašo obstoječo pečjo 

 

Toplotna črpalka zrak voda z zalogovnikom Alezio S V200 R32 predstavlja odlično rešitev v primeru prenove ogrevalnega sistema, saj je naprava tovarniško prilagojena za enostavno priključitev k obstoječi peči na olje, plin ali lesno biomaso. V praksi to pomeni, da v nizkih temperaturnih pogojih vaše prostore, toplotni črpalki pomaga dogrevati obstoječi kotel. Kompatibilne enote delujejo kot en, povezan sistem in zagotavljajo optimalno ogrevanje ne glede na zunanje temperature.

Naprava odlično deluje tudi samostojno in poskrbi za učinkovito ogrevanje, pohlajevanje/hlajenje prostorov tudi v novih stavbah. 

DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda z zalogovnikom Alezio S V200 R32
DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda z zalogovnikom Alezio S V200 R32

Združite kompaktnost in praktičnost 

 

Toplotna črpalka z zalogovnikom Alezio S V200 R32 je split izvedbe kar pomeni, da je sestavljena iz zunanje in notranje enote, ki sta med seboj povezani s cevmi po katerih kroži okolju prijazen hladilni medij (plinska povezava).

Notranja enota Alezio S V200 R32 je izredno kompaktna in spominja na 130 cm visoko hladilno skrinjo. V svojem ohišju ima vgrajen 180 litrski grelnik tople sanitarne vode, hkrati pa je popolnoma tovarniško opremljena. Ker zavzame zelo malo prostora (75×60×125 cm) se jo lahko namesti pod stopnicami ali v katerikoli drugi prostor v domu. Zaradi dobre izolacije, v prostoru deluje zelo tiho in nevsiljivo. Njena namestitev je povsem enostavna.

Napredno upravljanje

 

Intuitivna in vremensko vodena upravljalna enota Diematic Evolution omogoča vrsto nastavitev in je obenem z besedilnim zaslonom v slovenskem jeziku, enostavna in prijazna do uporabnika. 

Naprava Alezio S V200 R32 je združljiva s sobnim termostatom Smart TC, ki skupaj z aplikacijo na pametnem telefonu omogoča upravljanje vaše toplotne črpalke na daljavo.

DE DIETRICH toplotna črpalka zrak-voda z zalogovnikom Alezio S V200 R32