Keramične ploščice v salonu keramike

Salon kopalnic in keramike nudi velik nabor ploščic različnih vzorcev, barv in oblik vrhunskih proizvajalcev. Razstavna prostora Eltron in Vodoterm razkrivata kar nekaj rešitev za moderne kopalnice. Kombinacij je nešteto, zato so vam lahko v pomoč naši strokovnjaki, ki z računalniškim programom izrišejo bodočo podobo. 

V našem prodajnem programu lahko najdete keramične ploščice vseh vrhunskih evropskih proizvajalcev kot so Polcolorit, Love, Undefasa in številnih drugih. Pomagamo lahko tudi pri izbiri zanesljivih izvajalcev.

Sanitarna keramika

V Eltron in Vodoterm razstavnem salonu kopalnic lahko najdete keramiko in izdelke vodilnih proizvajalcev, kot so Jika, Laufen, Villeroy Boch, Roca ter drugi.

Sledimo razvoju, nudimo najnovejše izdelke, ki sledijo bodisi tradicionalnim ali futurističnim okusom in se ponašajo z inovativnostjo in visokotehnološkimi rešitvami, ki vplivajo na vsakodnevno porabo vode in preprečujejo nalaganje vodnega kamna.

Dobrodošli na virtualnem sprehodu po salonu kopalnic v trgovini Eltron!

Sprehodite se po salonu kopalnic v trgovini Eltron in si oglejte številne možnosti opremljanja vaše kopalnice.

Vabimo vas, da nas obiščete tudi v "živo" v enemu izmed salonov kopalnic, ki je vam najbližje.

ELTRON:

Šuceva ulica 56
4000 Kranj

VODOTERM

Škrjančevo 8
1235 Radomlje

MEGATERM

Cesta 25. junija 1g
5000 Nova Gorica

Izpolnite obrazec in se prijavite na brezplačen 3D izris kopalnice. Veto Group svetovalci vam bodo pomagali pri načrtovanju in vizualizaciji vaše sanjske kopalnice.

Kopalniško pohištvo v salonu kopalnic

Prelevite svojo kopalnico v privlačen prostor, v katerem boste radi preživljali čas. Kopalniško pohištvo lahko bistveno prispeva k videzu, če je domiselno in smiselno dopolnjuje ostale elemente.

Salona Kopalnic Eltron in Vodoterm se lahko pohvalita z bogato izbiro vrhunskih proizvajalcev kot so Intedoor, Kolpa San, Villeroy Boch in drugi. Pohištvo je iz kvalitetnega materiala, funkcionalno, krasi ga inovativen dizajn. Salon nudi kar nekaj rešitev, pri snovanju in izbiri priskočijo na pomoč tudi naši svetovalci.

Tuš kabine

Tuširanje je lahko še večji užitek v skrbno izbrani tuš kabini. Salona kopalnic in keramike Eltron in Vodoterm nudita kvalitetne, trpežne in funkcionalne rešitve vodilnih evropskih proizvajalcev Arblu in Wedi, med katere sodita tudi Kolpa San in Reflex.

Izdelki vseh vrhunskih proizvajalcev so na ogled v naših modernih razstavnih salonih, kjer najdete velik izbor tuš kabin različnih oblik (kvadratne, okrogle, polkrožne), profilov in stekel kot tudi kabine z različnimi vrstami ročajev in načinov odpiranja.

Kopalniške in kuhinjske armature

Kopalniške in kuhinjske armature so pomemben detajl, ki mora biti tako vizualno kot funkcionalno dovršen. Izdelki proizvajalcev Fima, Hansgrohe, Hansa in drugih imajo svoj prostor v naših razstavnih salonih.

Široka ponudba vključuje vse vrste armatur za umivalnike, tuš kabine, kadi, bideje in kuhinjske površine.

Ostali program

V naših prodajnih salonih kopalnic in keramike ne manjka niti izdelkov, ki jih pri svojem delu uporabljajo keramičarji in drugi mojstri. Prodajni program obsega več skupin izdelkov, od predpremazov, izravnalnih mas, lepilnih malt, lepil za polaganje parketa in ostalih talnih oblog, disperzijskih in reakcijskih lepil za keramične ploščice, pa vse do tesnilnih mas, fugirnih mas in silikonov.

Na voljo so tudi distančniki za polaganje keramike, cevne vodne tehtnice, kotne, vogalne in talne letve ter mnogo drugih nepogrešljivih izdelkov.

Pomemben segment predstavljajo tudi kanalete, splakovalniki, aktivirne tipke, splakovalni sistemi, sistemi za odvodnavanje ipd.

Oglasite se v naših salonih kopalnic in keramike!

ELTRON:

Šuceva ulica 56
4000 Kranj

e.: tomaz.jelovcan@eltron.si

VODOTERM

Škrjančevo 8
1235 Radomlje

e.: kopalnice@vodoterm.si

MEGATERM

Cesta 25. junija 1g
5000 Nova Gorica

e.: roman@megaterm.si

Izpolnite obrazec in se prijavite na brezplačen izris kopalnice. Veto Group svetovalci vam bodo pomagali pri vizualizaciji vaše sanjske kopalnice.