Toplotne črpalke zrak voda Stiebel Eltron

 

 Toplotne črpalke zrak voda Stiebel Eltron 15 25

Toplotne črpalke zrak voda WPL 15/20/25 AC(S)

 

ZUNANJA POSTAVITEV TČ ZA NOVOGRADNJE IN POSODOBITEV OGREVANJA


Zasnova inverterske toplotne črpalke nudi številne možnosti sodobnega ogrevanja in hlajenja ter prednosti, ki jih je vredno izkoristiti tako pri novogradnjah kot pri prenovi objektov. Najsodobnejša tehnologija omogoča toplotni črpalki doseči visoke temperature dvižnega voda (do 65 C˚) in s tem predstavlja idealno rešitev za vgradnjo v starejše objekte z radiatorskim sistemom. Kompaktna toplotna črpalka je nameščena zunaj objekta. V stavbi sta preko toplovodne povezave vgrajena le grelnik in hranilnik vode, kar v prostoru zavzame zelo malo prostora.

 


 

 Toplotna črpalka Stiebel Eltron notranja postavitev

Toplotna črpalka zrak/voda WPL 19/24 I(K)

 

NOTRANJA POSTAVITEV TČ ZA POSODOBITEV OGREVANJA

 

Toplotna črpalka je v celoti postavljena v notranjosti objekta in predstavlja idealno rešitev za posodobitev eno in dvo družinskih hiš. Naprava dosega visoke temperature predtoka in vrhunske izkoristke tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah. Visoka energijska učinkovitost zagotavlja učinkovito ogrevanje sanitarne vode in prostorov skozi vse leto. Izjemno tiho obratovanje toplotne črpalke izključuje skoraj vse obremenitve s hrupom, torej ne bo motila ne vas in ne vaših sosedov.

 


 

Toplotna črpalka za prenove

Toplotna črpalka zrak voda WPL 19/24 A/SR

 

ZUNANJA POSTAVITEV TČ ZA POSODOBITEV OGREVANJA

 

Različica inverterske toplotne črpalke zrak voda za zunanjo postavitev WPL 19/24 A/SR prepriča s svojo učinkovitostjo in zmogljivostjo. Dosega visoke temperature predtoka (do 65 ˚C) in s tem omogoča izvrstno ogrevanje in pripravo tople sanitarne vode v starejših objektih z radiatorskim sistemom.

 

Za zmanjšanje glasnosti že tako tihe naprave, na skoraj neslišno raven ima funkcijo »Silentmode«, ki se uporabi npr. ponoči. Elegantna toplotna črpalka je na voljo v beli in tudi srebrni barvi.
 

 


 

Toplotna črpalka za novogradnje

Toplotna črpalka zrak voda WPL 07-17 ACS classic

 

ZUNANJA POSTAVITEV TČ ZA NOVOGRADNJE

 

Izvedba toplotnih črpalk zrak voda WPL ACS classic Sets so cenovno zelo atraktivne za graditelje novih hiš. Osrednji del sistema predstavlja zunanja enota WPL ACS classic, notranja enota pa je na voljo v treh prilagodljivih izvedbah – setih.


Toplotna črpalka WPL ACS classic je primerna za eno- in dvodružinske hiše in prepriča s kvaliteto, učinkovitostjo kot tudi s ceno.
 

 


 

Toplotna črpalka za novogradnje WPL 9-17 ICS classic

Toplotna črpalka zrak voda WPL 9/17 ICS/IKCS classic

 

NOTRANJA POSTAVITEV TČ ZA NOVOGRADNJE

 

Toplotna črpalka, narejena za notranjo vgradnjo in predstavlja sistemsko rešitev za novogradnje, ki je zelo elegantna in hkrati učinkovita. Naprava pripravi toplo sanitarno vodo, hladi in ogreva prostore enodružinske hiše in prepriča s kvaliteto, učinkovitostjo kot tudi s ceno.


Tudi v manjših prostorih odlična zvočna izolacija dovoda zraka preprečuje glasnost obratovanja. S funkcijo “Silentmode” je delovanje toplotne črpalke WPL 9/17 ICS/IKCS classic še tišje.

 


 

Toplotna črpalka za večje objekte WPL 34 - 57

Toplotne črpalke zrak voda WPL 47 - 57 

 

ODLIČNA ODLOČITEV ZA VEČJE OBJEKTE

 

Toplotna črpalka WPL 47 - 57 je odlična izbira za objekte, ki imajo visoko potrebo po toploti. Prednost ni zgolj enostavna namestitev naprave zunaj objekta, z izvedbeno višino komaj 1,5 metra je izjemno zmogljiva toplotna črpalka WPL 47 - 57 varčna pri izrabi prostora kot pri porabi energije. S kaskadno povezavo WPL 47 - 57 svojo zmogljivost še poveča in tako ponuja tudi celovito rešitev po meri za večstanovanjske objekte najrazličnejših velikosti. Učinkovita moderna ogrevalna tehnika tako vstopa tudi na področje posodobitve velikih zgradb z minimalnimi gradbenimi posegi.

 

 


  

Toplotne črpalke zrak voda De Dietrich

 toplotna črpalka HP Inverter De Dietrich

Toplotne črpalke zrak voda HPI Evolution (4 - 27 kW)

 

TOPLOTNA ČRPALKA ZA PRENOVE IN NOVOGRADNJE

 

Okolju prijazna toplotna črpalka HPI Evolution predstavlja popoln sistem ogrevanja in hlajenja vašega doma ter priprave tople sanitarne vode. Odlično deluje kot dopolnitev k obstoječemu ogrevalnemu sistemu, saj se enostavno priključi k obstoječemu kotlu na olje ali plin. V praksi to pomeni, da v nizkih temperaturnih pogojih De Dietrichovi toplotni črpalki pomaga dogrevati obstoječi ogrevalni sistem na olje ali plin oz. kateri koli drugi obstoječ vir ogrevanja. Izbira toplotne črpalke HPI Evolution je primerna tudi za novogradnje, kjer samostojno in učinkovito deluje kot samostojen vir ogrevanja. 

 


  

Toplotna črpalka zrak voda Alezio

Toplotne črpalke zrak voda Alezio S (4 - 16 kW)

 

TOPLOTNA ČRPALKA ZA PRENOVE IN NOVOGRADNJE

 

Toplotno črpalko zrak voda Alezio S odlikujejo dobre tehnične karakteristike ter izredno sprejemljiva cena. Alezio S združuje 3 funkcije v eni in sicer ogrevanje, hlajenje ter pripravo tople sanitarne vode.

 

Toplotna črpalka Alezio S odlično deluje samostojno ali kot dopolnitev k obstoječemu ogrevalnemu sistemu, saj se enostavno priključi k obstoječemu kotlu na olje ali plin. V praksi to pomeni, da v nizkih temperaturnih pogojih De Dietrichovi toplotni črpalki pomaga ogrevati sistem olje ali plin oz. obstoječ vir ogrevanja. Izbira Alezia S je primerna tudi za novogradnje, kjer samostojno in učinkovito deluje kot samostojen vir ogrevanja. 

 


 

 

Toplotne črpalke zrak voda Alezio S V200 (4 – 16 kW) 

 

TOPLOTNA ČRPALKA ZA PRENOVE IN NOVOGRADNJE

 

Alezio S V200 je inverterska toplotna črpalka zrak/voda sestavljena iz zunanjega modula ter notranjega hidravličnega modula z vgrajenim 177 litrskim grelnikom tople sanitarne vode.

 

Napravo odlikujejo dobre tehnične karakteristike ter izredno sprejemljiva cena. Združuje 3 funkcije v eni:
•ogrevanje
•hlajenje
•pripravo tople sanitarne vode 

 


  

 

 

 

Toplotne črpalke zrak voda Strateo (4 – 8 kW) 

 

TOPLOTNA ČRPALKA ZA NOVOGRADNJE

 

Strateo je inverterska toplotna črpalka zrak/voda najprimernejša za novogradnje. Zaradi njenih dimenzij je priročna tudi za vgradnjo v večstanovanjske objekte.


Toplotna črpalka je sestavljena iz zunanje enote ter notranjega hidravličnega modula z vgrajenim 190 litrskim grelnikom tople sanitarne vode.


Odlikujejo jo tiho delovanje - 30 dB(A), dobre tehnične karakteristike, visok izkoristek delovanja ter preprosta in varna montaža. Uvršča se v razred energijske učinkovitosti A++.


Strateo poskrbi za:

  • ogrevanje
  • hlajenje
  • pripravo tople sanitarne vode  

Komercialni prospekt

 


  

ČLANI VETO SKUPINE & PRODAJNA MESTA: